Despre noi

Cine suntem si ce facem.

Intotdeauna in picioare
oricat de greu ar fi

 Consumer Protection

Expert in Drept Comercial si Drept Civil, cu o experienta in Justitie de peste 18 ani.

Ana Maria Rață, avocat cu o experienta de 18 ani în domeniul juridic. A colaborat in ultimii 12 ani, in calitate de coordonator al compartimentului juridic și mai apoi avocat cu grupul de firme Conex ceea ve îi permite astăzi să stăpânească o arie largă a problematicii juridice româneşti.

Licențiată în drept în 1997 a Facultății de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași, avocatul Ana Maria Rață și-a început cariera ca și consilier juridic la Stațiunea de cercetare Vini-Viticolă din Iași.

În perioada 1998 – 2004, Ana Maria Rață s-a ocupat de vizarea contractelor comerciale, de organizarea licitațiilor publice precum și de urmărirea și încasarea debitelor restante, în calitate de consilier juridic la Inspectoratul General al Comunicațiilor Iași . Ulterior a lucrat ca referent în cadrul Registrului Comerțului, perioadă în care a avut ca responsabilități efectuarea de mențiuni în Registrul Comerțului, eliberarea de acte juridice agenților economici și asigurarea relațiilor între agenții economici și judecătorul delegat.


Consumer Protection

Clientul are toata atentia noastra

Asistenta si reprezentare juridica in fata institutiilor administrative si judiciare, precum si in alte situatii (actiuni in raspundere contractuala, actiuni in pretentii, anularea, rezilierea, rezolutiunea contractelor, contestatii la executare, validari popriri, completarea, lamurirea hotararilor judecatoresti, solicitari, rectificari, anulari titluri de proprietate imobiliara, restituirea drepturilor banesti restante, anularea deciziilor de concediere)


Focalizati pe succes

Redactarea de cereri catre autoritati publice (plangeri, contestatii) si persoane private (notificari), redactarea de contracte sau alte inscrisuri doveditoare (infiintari societati comericale sau organizatii nonguvernamentale, modificarea actelor lor constitutive, redactarea contractelor)


Determinati in actiunile noastre

Atacarea actelor administrative ilegale sau netemeinice (plangeri, contestatii, cereri de anulare a actelor administrative ilegale, anulare deciziei de returnare, contestatie in anulare).


Historic Preservation

Negocierea poate fi o solutie excelenta

Consiliere juridica pentru prevenirea conflictelor sau rezolvarea lor pe cale amiabila (inclusiv prin procedura de mediere)

Noutati si Perspective

Măsurile de combatere a covid-19 sunt în acord cu cele două condiții, respectiv obligația legală...
Din experiența de peste 20 de ani în domeniul reprezentării și consultanței juridice, aș spune că...
Durata maximă a ordinului de protecție s-a modificat de la 6 luni la 12 luni Într-un articol...